Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2020 00:50 - Технологията 5G и индукция на вируса в клетките на кожата. Изследвано от учени в 3 държави
Автор: otkroveni Категория: Новини   
Прочетен: 1374 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 17.08.2020 10:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Има ли връзка между 5G антените, това електромагнитно излъчване и коронавирусната инфекция.

 

По принцип много хора вярват, че това са теории на конспирацията, че това са глупости, a някой вярва в това.

 

Винаги се опитвам да проверя всяка информация и търся потвърждение от научна гледна точка. Някои конкретни факти, научни доказателства, публични статии на учени, лекари.

 

И сега имам много интересно доказателство, за което исках да поговоря с вас. Доказателството е потвърдено от компетентни хора.

 

Много интересна статия е публикувана на научния уебсайт PubMed.gov на 16 юли 2020 г. Тази статия доказва, че 5G вълните могат да повлияят върху образуването на вирусни структури, като например коронавирус или COVID19 в клетките на човешката кожа. По-конкретно тази статия се нарича 5G технология и индукция на коронавирус в кожните клетки.

 

image

 

 

Трябва да отбележа, че сайтът PubMed.gov е голям научен сайт, така да се каже, онлайн библиотека от научни статии, които се публикуват от 1949 г. под ръководството на учени от цял ​​свят. Наистина уважаван научен сайт.

 

Обаче явно нещо се обърка. Само 9 дни тази статия беше на сайта, след което бе премахната безвъзвратно. И това  въпреки факта, че  над тази статия  работиха 7 академични изследователи от Америка, Италия и Русия.

 

Международен екип от изследователи  M. Fioranelli, A. Sepehri, M. Roccia, M. Jafferany, O. Olisova, K. Lomonosov, T. Lotti (Department of Nuclear, Sub-nuclear and Radiation Physics, G. Marconi University, Rome, Italy. Central Michigan Saginaw, Michigan, USA. Department of Dermatology and Venereology, I.M. Sechenov First Moscow State Medical University, Moscow, Russia) публикува резултатите от научна работа, която поставя въпроса за възможната вреда за хората от милиметровите радиовълни на разработения 5G комуникационен стандарт.

Работата е публикувана в Journal of Biological Regulators & Homeostatic Agents, регистрирано в  Pubmed.

Накратко:

„В това изследване показваме, че клетките в дермата са способни да абсорбират 5G милиметрови вълни и да действат като предаватели, да ги пренасят до други клетки и да играят основна роля в производството на коронавируси в биологичните клетки. ДНК е изградена от заредени електрони и атоми и има структура, наподобяваща индуктор. Тази структура може да бъде разделена на линейни, тороидални и кръгови индуктори. Индукторите, взаимодействащи с външни електромагнитни вълни, се движат и възбуждат някои допълнителни вълни в клетките. Формите на тези вълни са подобни на формите на шестоъгълната и петоъгълната основа на техния източник в ДНК. Тези вълни създават дупки в течността вътре в ядрото. За запълване на тези дупки се произвеждат допълнителни шестоъгълни и петоъгълни структури. Тези структури от своя страна могат да се свързват помежду си и да образуват вирусоподобни структури като коронавирус. За да произвежда тези вируси вътре в клетката, дължината на вълната на външните вълни трябва да бъде по-къса от размера на клетката. По този начин, 5G милиметровите вълни могат да бъдат добри кандидати за създаване на вирусоподобни структури като коронавирусите, вътре в клетките.... "

 

Тази статия, разбира се, не е много ясна за обикновените човек, е  трудно да я разберете, ако нямате научно или медицинско образование. Тя обаче ме шокира. Тук е изписано черно-бяло от компетентни в това отношение изследователи, че наистина 5G може да създаде такива вирусни инфекции.

 

По-нататък в тази статия всичко се обяснява с различни научни доказателства, формули и всичко, необходимо.

 

Какво ме заинтригува. Само 9 дни по-късно тази статия бе премахната безвъзвратно от такъв сериозен сайт. Явно има нещо в това. Ако беше глупост, ако това е глупост, тогава защо да го изтриват? Достатъчно е да публикуват на същия сайт сериозна статия с опровержение, с научни доказателства, че това са глупости, лъжи и пълна фалшификация. Ако има такива доказателства. Но ако няма доказателства и е невъзможно това да бъде опровергано, единственото, което остава да се направи, за да не достигне до хората тази информация, е да се заръча на такъв сериозен сайт, тази статия да се изтрие, премахне, така че никой да не я види.

 

Истината е премахната. Но какво все пак се публикува. И не кой, а на официалният уебсайт на Организацията на обединените нации - unidohappiness.org,  можем да видим нов проект, инициатива, наречена щастие: "#Happinessforalltogether".

 

 

 

По време на пандемия, през март 2020 г., сякаш с прекрасни, добри намерения, ООН иска да пожелае на всички хора на планетата да бъдат щастливи и дава съвети как да станат щастливи.

 

Сега ще минем накратко през техните съвети:

 

- "Нека се подкрепяме. Всички ние сме заедно и ще преодолеем това заедно. Глобалното единство, колективните действия и съвместното противостояние на Covid19 са ключовете за победа в борбата срещу тази глобална пандемия и заплаха за човечеството."

 

- "Следвайте съветите на световната здравна организация. Мийте ръцете си, физически се дистанцирайте, стойте си у дома, избягвайте тълпите"

 

- „Вижте Излъчването на Ден 7 и Доклада на "световно щастие 2020"

 

- „Да, останете онлайн. Щастието е заразително. Разпространете радостта по света в социалните мрежи и говорете за това как да спрете вируса. Оставането онлайн е от ключово значение за поддържането на положително психическо здраве и душевно състояние".

 

 

Повтарям, това не е шега, това е сериозен, официален уебсайт от Организацията на обединените нации, който ни насърчава просто да бъдем щастливи, да сърфираме в мрежата, да не излизаме, да не общуваме с никого, да не се групираме с хора, да не разпространяваме коронавируса, "слушайте задължително световната здравна организация, измийте ръцете си, затворете се вкъщи, седете само онлайн".

 

 

 

- "Моля, споделете и кажете благодаря"

 

- "Бъдете активни, бдителни и спортувайте всеки ден, медитирайте, практикувайте йога. Останете активни и сега е чудесен начин да прекарате времето си вкъщи, като същевременно намалите тревожността и стреса и укрепите имунната си система, което от своя страна ще намали разпространението на вируса."

 

Те не призовават да се молим на Бог, посещаваме църкви, да помислим, почетем - не - призовават ни да практикуваме йога! Моля, обърнете внимание, че "оставането у дома укрепва имунната система".

 

 

-"Бъдете оптимистични, позитивни и весели през тези трудни времена. Ще преодолеем това заедно и заедно ще победим в борбата срещу тази глобална пандемия. Оптимизмът, позитивността и устойчивостта ще бъдат от съществено значение за успеха ни в изкореняването на Covid 19"

 

Те наистина ни се смеят! Подиграват се на хората! Много хора са без работа, много хора са фалирали, страшни неща се случват и те, сякаш нищо не се е случило, ни канят да останем оптимисти, позитивни, весели!

 

 

- "Бъдете в течение, следете фактите и новините, избягвайте митове. (Т.е. няма алтернативна информация - всички те заблуди и митове) Уебсайтът на СЗО има отлична информация за това как да се предотврати инфекцията, да се преодолее заразата, да се избегнат митовете."

 

 

Наистина ли вярват, че хората ще повярват, или това е просто шега?

 

 

 

- „Насладете се на природата и околната среда, като излизате навън“

 

Тази стъпка по принцип е много странна. Тя противоречи на всички предишни стъпки. Ако в предишните стъпки ни призоваха да си останем вкъщи, то тук ни предлагат да се насладим на природата, като излезем навън. И как да се насладим на околната среда, ако навсякъде има 5G антени, парковете са затворени, плажовете са затворени, защото намериха някой с положителен тест. Е, какво става? Страшни неща се случват, те ни подтикват да се наслаждаваме на околната среда....

 

 

- "Happytalism (Нов световен ред) -Помислете за системните промени, които можем да направим, за да гарантираме, че това никога повече няма да се повтори. Това е само един от няколкото модела, които отговарят на призива на ООН за нова икономическа парадигма, възприемайки цялостен подход към икономическото развитие и живот и предотвратяването на внезапни кризи като глобална пандемия на болестта. "

 

 

Когато чета подобни неща на сериозен уебсайт на ООН, не знам да се смея ли или да плача?!

 

Какво мислите за това?

 

Помислете, може би ви харесва този призив: Нека всички да седим вкъщи, да споделяме забавни видеоклипове и да се радваме, да поблагодарим на всички, да практикуваме йога и да дишаме въздуха от 5G антените.

 

 

 

Благодаря ви за вниманието, оставете коментари, какво мислите за това, къде отиваме, какво се случва във вашата страна?

 

 

Можете да изтеглите файла с пълния текст на това проучване тук:

http://www.tanker-enemy.com/PDF/5G-Technology-and-induction-of-coronavirus-in-skin-cells-M.Fioranelli.pdf

"Забавения"проект HAPPYTALISM на официалния уебсайт на ООН: https://unidohappiness.org/




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. olivie - Здравейте, съгласен съм
15.08.2020 08:11
Истината е обаче още по-страшна. Ако се приложи подходяща мисловна матрица, то 5G могат да създават и разпространяват коронавирус като носител. И това следва от горната статия. Битката за 5G предстои и в България. Дано се преборим с тая чума! Но да не се отчайваме - болестта и лечението са все функции на мозъка и както казва Томислав Дончев, "важното е да не се страхуваме", че някой ще си напълни джобовете за сметка на нашата изолация - нали има забава в мрежата.... и като добавим гарантиран базов доход, проблеми няма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: otkroveni
Категория: Новини
Прочетен: 33531
Постинги: 13
Коментари: 19
Гласове: 104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031