Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2020 19:14 - Планът на елитата. Създават нова раса "подчовеци"
Автор: otkroveni Категория: Новини   
Прочетен: 1883 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 01.09.2020 20:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Напоследък отбелязвам, че независимо колко ужасно се  развиваше цялата тази история с епидемията в началото на пролетта, въпреки сплашените хора, въпреки тази масова психоза, зомбирането на хората чрез медиите, които по собствена воля,  след връщането си от почивка отиват да направят тест, въпреки факта, че са напълно здрави, тичат, застават на опашка, за да си направят тестове за коронавирус.
И въпреки това все повече хора изведнъж си отварят очите, и това не означава, че  напълно отричат ​​присъствието на вируса, гледат сляпо и не вярват в нищо. Хората осъзнават, че ситуацията се е променила, осъзнават, че ситуацията е надута, разбират, информирани са и вече се държат по-адекватно.

Хората започват да виждат по-ясно, започват да отварят очите си, започват да се противопоставят на системата и да изразяват своето мнение даже с риск за глоби, дори има случай, че в едно заведение бе окачен плакат с надпис: "Ако се страхувате, останете си у дома! Нашата свобода не трябва да зависи от вашите страхове и ако се страхувате да сте вътре в това заведение, заедно с други хора, тогава не влизайте. " 
  Обаче масовото промиване на мозъци, масовата психоза наистина виси във въздуха. И който не е направил теста, се започва по всякакъв начин да се осъжда, подтиска, избягва.   В нашето тяло има много различни вируси, питайте всеки вирусолог, всеки лекар, той ще ви потвърди. И защо тогава трябва да ходя и да направя тест за корона, дали да не отида и да си направя тест за херпес?
  Нека да прочетем в уебсайта на Световната здравна организация, където е записано, че по изчисления,  2/3 от населението на света на възраст до 50 години има херпес тип 1. Знаете ли, че 2/3 от населението в момента не е заразено с коронавирус. По някаква причина обаче наличието на херпес при 2/3 от населението не се нарича пандемия. Но, нека прочетем какво херпес и колко е опасен. Имаме работа с такъв вирус, който  е способен да зарази почти всички органи и системи в тялото. Херпесът може да причини хронична умора, да увеличи риска от появата на рак и да причини тежки заболявания на централната нервна и имунна система. Херпесът е често срещан у 2/3 от населението, той е опасен, но пандемия поради това не се обявява, и при връщане от почивка никой не тича да прави тест за наличие на херпес. Може би е така защото не е толкова разпространен, нито толкова заразен? Херпесът се предава по въздушно-капков път - чрез кашлица, кихане, говорене, контакт - чрез целувка, използване на общи прибори, червило и по полов път, също така е възможно детето да се зарази от майка си при естествено раждане. Т.е. това е заразен вирус, опасен и вече се е разпространил на 2/3 от населението на Земята.   Сега искам отново да засегна темата, понеже не мога да мълча, защото в Италия се случват ужасни неща. Под цялото това прикритие на пандемията продължават да бъдат докарвани стотици, ако не и хиляди бежанци всеки ден, и те продължават да прииждат и това не са бежанците, които по някакъв начин се спасяват от ужасните условия в страната си и искат политическо убежище. Не, те продължават да бъдат доставяни на партиди, с кораби, до малкия остров Лампедуза, в самия юг на Италия, който в Средиземно море, в пролива между Африка и Италия.
Кметът на Лампедуза обяви извънредно положение на острова, защото островът е залят от бежанци, които няма къде да отидат, които няма къде да бъдат настанени, които няма къде да бъдат разпределени и той спешно изисква аудиенция от нашия председател на Министерския съвет Жозе Конто за разрешаване на ситуацията за да може някак да бъде спряно всичко това. Парадоксът и ужасното  е, че се ппредполага коронавирус, заради който има епидемия, затварят се границите за туристи от страни извън Европейския съюз, но всеки ден стотици или хиляди бежанци продължават да навлизат в Италия.   Що за хора са те? Излезе скандална новина,  част от нея беше обсъдена във всички социални мрежи, имаше много възмущение, защото както можете да видите по-долу на снимките, тези бежанци изглеждат като туристи, разоблечени, с куфари, с домашни кученца и в елегантни шапки.       image   image        

И Италианската държава трябва да предостави на тези хора пълна защита и икономическа помощ - те трябва да бъдат настанени, да им бъдат предоставени жилища, да им намерят работа, да им дадат субсидии, да им помогнат. И в основата си това са не само жени и деца, като цяло има малко жени и деца, предимно това са здрави, сравнително млади мъже, всички облечени модерно, с телефончета. Твърди се, не знам обаке доколко е вярно това, че за да бъдат доставени, те плащат 1000 евро на човек. Т.е. това са хора, които дори имат пари да дойдат тук. Остров Лампедуза е залят с бежанци, те продължават да навлизат на територията на целия италиански полуостров, бежанци в Милано има на всяка крачка, където да погледна - ​​те са навсякъде и постоянно, и всеки ден излизат ужасни новини. Ето новините буквално от последните дни. Бежанец взема за заложник един от охраната на катедралата Дом.         image       Постоянно, всеки ден виждаме такива ужасни новини, правителството е абсолютно неактивно и единственият, който се бори с това е политикът Матео Салвини, когото се опитват да отстранят по всякакъв възможен начин. Сега срещу него е обявено наказателно дело, цялата държава се опитва да се бори за него чрез различни митинги и протести, но разбира се това е човек, зад когото едва ли някой действително силен стои,  е малко вероятно  да успее да преодолее тези сили, защото говорим за световното правителство....
  Защото целта на глобалното правителство  е да наводни Европа с мигранти от различни държави, както африкански, така и азиатски, за да създаде една единствена раса. Планът на Калерги - живял в началото на 20-ти век, баща му бил известен дипломат и политик от Австрия, майка му била японка - той използва връзки на много влиятелни хора и цялото това общество се придържа към една идеология.
  Каква е тази идеология? Същността на плана на Калерги (описан в книгата "Практически идеализъм") показва, че жителите на бъдещите Съединени Европейски Щати ще бъдат хора от стария континент, един вид " нечовеци/подчовеци". Той ясно заявява, че "хората в Европа трябва да се кръстосват с азиатски и цветни раси, като по този начин създават многонационална група без специални качества, лесно контролирана от управляващия елит". Калерги прокламира премахването на правото на самоопределение и след това премахването на нациите, използващи етнически сепаратистки движения за масова миграция. За да държи Европа под контрола на елита, той иска да превърне хората в единна хомогенна смес от чернокожи, бели и азиатци. Според Калерги "човекът на бъдещето ще бъде една смесена раса. Съвременните раси и класове постепенно ще изчезнат поради елиминирането на пространството, времето и предразсъдъците. Евразийската негроидна раса на бъдещето, подобна на външен вид на древните египтяни, ще замени разнообразието от хора и индивиди."
  Знаете ли, че има награда, която се присъжда на световни лидери, наградата Калерги, и много политици са получили тази награда. Включително например Ангела Меркел и много други. Наградата се присъжда на всеки две години за техния "изключителен принос в процеса на европейска интеграция."
  Та това се случва в света сега под прикритието на коронавируса, самоизолацията, затварянето на границите, но границите са винаги отворени за „бежанците“....




 



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. dobrodan - Съвсем точно и вярно
02.09.2020 09:54
казано. Белият мъж трябва да изчезне. Всички средства са позволени.
Особено българският род.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: otkroveni
Категория: Новини
Прочетен: 33616
Постинги: 13
Коментари: 19
Гласове: 104
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930