Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2020 20:41 - Ето защо правителствата на всички държави следват плана! Документ
Автор: otkroveni Категория: Новини   
Прочетен: 2893 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 04.09.2020 21:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ужасна истина! Ето защо правителствата на всички държави следват плана! Документ

 

В моя блог споделям мнението си по най-надлежащите теми, които ни вълнуват относно случващото се в света.

В днешната статия искам да споделя някои ужасяващи факти, които все повече и повече ме възмущават и все повече ме убеждават, че живеем в пълно невежество. И тази пандемия, този „локдаун“, точно тази самоизолация и като цяло 2020 г. събуди у много спящи хора желание да разберат истината. И това е страхотно.

Без дълги предисловия ще отида направо към  първия аргумент, за който исках да говоря днес.

Намерих документ на Световната Банка и се запознах отблизо с него, документът е на английски, но по принцип може да бъде преведен.

https://drive.google.com/file/d/1_1CleOpHVnLcXxvdmfQMiUPMsRdvoXR4

Документът е публично достъпен. Ето че световната банка, като организация, предоставя документ, наречен "Програма за стратегическа подготовка и отговор на Covid 19". Този документ предлага различни решения, до 25 варианта, свързани с фаза номер 1 на пандемията на коронавируса.

Световната банка като търговска, а не политическа и по никакъв начин медицинска организация си позволява да представи официален, най-сериозен план за стратегическа подготовка и отговор на пандемията Covid 19.

Тази програма включва изолация, тестване, ваксиниране и следене на гражданите, включително  принудителни мерки. Този документ също така описва ролята на световната банка в разпространяването и спазването на тези правила, регулирането, възстановяването от кризата касателно коронавирусната ситуация. И това показва, че всички тези държави, които участват, т.е. държавите, които си сътрудничат със световната банка, както и онези, които са зависими от световната банка - всички те трябва и трябва да се съобразят с този план.

Ето защо като цяло сега се наблюдава огромно "надуване" на ситуацията.

В глава 5, параграф 48, е написано „Подкрепа на засилването на неправителствените структури за координация на проекти в държавите-членки чрез държавата, т.е. държавната структура, включително чрез финансови изпълнители“. Т.е. в държавите има филиали на световната банка, които са длъжни да улеснят изпълнението на този план.

И също в този документ е записано, че Световната банка вече има опит във военни конфликти, също така в използването и контрола от военните сили.

"Съгласно оперативната политика за бързо реагиране при кризи и извънредни ситуации, световната банка може да помогне на всички агенции и институции заемодатели, участващи в реагирането при извънредни ситуации в техните области от основна компетентност. Например, инфраструктурна подкрепа, управление на държавни финанси и др. Банката има опит в изпълнението на проекти по време на хуманитарни кризи и небезопасни конфликти. Страните-членки могат да се обърнат към банката за съдействие при определени мероприятия във връзка с COVID 19, предприети от службите за безопасност или военните сили, като закупуване или разпространение на медицински консумативи, лекарства или изграждане на центрове за лечение, съоръжения, изолатори. "

Тук искам да спра и да ви покажа как точно е написана думата за "изолатори" в оригиналната версия на английски:

image

Какви "изолационни стаи"! Какви изолатори, за какво говорим?

„Предвид необходимостта да се прибегне до военна подкрепа в отговор на чрезвичайна ситуация в областта на общественото здравеопазване ...“  „Предвид необходимостта“? Кой каза, че има такава нужда от военна подкрепа?

".... във всички държави банката ще предприеме възможно най-скоро бърза оценка на съответните фактори и ще активира подходящи мерки за намаляване на екологичните и социални рискове. На персонала ще бъдат предоставени инструкции за тази оценка за надзор върху дейността на военните сили за сигурност."

Ще повторя още веднъж - Търговска организация, Световната банка, взема правото да предоставя на обществеността документ, регулиращ не някакъв глобален конфликт, а пандемията на коронавируса по света. Освен това той взема правото да разреши тази ситуация с помощта на военни сили.

Защо медиите изобщо не говорят за това?

 И най-скандалният факт, този документ на Световната банка описва стратегия за излизане от тази ситуация във фаза 1.

image

 

Там е ясно написано, че този документ принадлежи към фаза 1. И тази фаза номер 1 в съответствие с този документ ще продължи до март 2025 г. Можете да се запознаете със сериозността на цялата ситуация като прочетете всичко това сами, ето линк към файла: https://drive.google.com/file/d/1_1CleOpHVnLcXxvdmfQMiUPMsRdvoXR4. Според програмата фаза 1 от пандемията на коронавируса ще продължи до 2025 година.

 

image

Шокиращи новини се разпространяват в Италия сега - всички говорят за това. Когато гледах  видеото се просълзих,  това ме трогна толкова много, ядосах се през сълзите си, бях в шок!

Арестуваха млада бременна жена от Австралия, майка на две деца. Внезапно  са нахлули в къщата й, докато е била по пижама с децата и съпруга й, сложили й белезници и са я обвинили в подстрекателство към престъпление. И всичко това се случи пред семейството и предвид факта, че е бременна. 

Какво е това „подстрекателство към престъпление“? Това е само фактът, че момичето на страницата си във Facebook е написала публикация, в която призовава хората в Австралия да излязат на протест срещу раздуването на ситуацията, срещу „локдауна“, срещу абсурдните мерки, които според нея австралийското правителство въвежда. Тя не е публична личност, не е политик, не е някакъв таен агент, тя е обикновен гражданин, обикновена бременна майка на две деца, и просто е била арестувана вкъщи и отведена. 

В Австралия, в щата Виктория, където се намира град Мелбърн, министър-председателят обяви бедствено положение и въведе нова изолация. Мерките влязоха в сила на 2 август. Има и  комендантски час от 20 ч. До 5 ч. сутринта. Протеста, към който тя призова в публикацията си във Facebook, не беше санкционирана, затова полицията реши да се намеси, като идентифицира всички възможни участници един по един.

След скандалните протести, причинени от  разпространението на видеоклипа, жената бе пусната под гаранция, но след няколко месеца тя все пак ще трябва да се яви в съда. https://www.facebook.com/james.bartolo.7/videos/10158618210413700/

Това е положението по света, защото ние сме просто пионки на световната банка. Защото тя има план, на който всички ние трябва да се подчиним и да го изпълним. И по никакъв начин никой от нас не може и няма право да се възмущава и да се противопоставя на изпълнението на този план.

 

И сега се връщам към Италия. Тук има една много интересна обществена фигура. Името му е Андра Кризанти, микробиолог и паразитолог, който в момента е генерален консултант на правителствените сили, включително губернатора на региона Венето - един от най-важните и големи региони в Италия, Лука Зая, негов главен научен съветник за излизане от ситуацията с коронавируса. Този Андра Кризанти продължава да говори всеки ден по различни телевизионни канали,  крещи на цял свят, на цяла Италия, че е необходимо да се извърши масов скрининг на населението и да се изпълни планът от 400 000 теста на ден. Той казва, че колкото повече тестове правим, толкова повече ще се предпазиме от пандемията. И призовава хората да се тестват, даже чрез задължителен, принудителен начин.

Достатъчно е просто да се поровим малко по-задълбочено кой всъщност е този човек, излизат много интересни факти, които по принцип не ме изненадват. На официалния му уебсайт е публикувано неговото професионално резюме, където той е генерален директор на главната лаборатория по микробиология и вирусология в Падовския университет. По професия обаче той е микробиолог и паразитолог. Иначе казано "специалист по глисти". В момента обаче той е директор на главната лаборатория по вирусология. Как? Ако по професия изобщо не е вирусолог, той няма специализация на вирусолог.

Написаното, отново в автобиографията му,  гордо публикувано на професионалния му уебсайт като доказателство за академичната му степен, професионалните му заслуги. Андреа Кризанти многократно е получавал субсидирани курсове за професионално развитие от различни американски „спонсори“, включително Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ и Агенция Дарпа.

Както винаги, веднага щом се начертае някакъв  персонаж, поддръжник на тестването и ваксинацията, достатъчно е да се поровим в неговите професионални постижения, в кариерния му път и веднага се очертава връзка с такива имена и организации. Това изобщо не ме изненадва!

Човек, който се издига по кариерната стълбица с финансиране от фондация "Бил и Мелинда Гейтс" и "Дарпа", по някакъв начин се влива в италианското правителство, без да е вирусолог, той скача на вълната на коронавируса и сега управлява ситуацията и преодолява кризата като главен съветник на правителството в лицето на губернатора на региона на Венето.

По-конкретно, автобиографията на г-н Andrea Crisanti е в публично достояние, достатъчно е да напишете CV Andrea Crisanti в Google, получавате pdf файл и можете да видите цялата му  кариера, а ето една екранна снимка от неговата автобиография относно финансирането:

 

image

Тук можете да видите, че през 2016 г. до 2020 г. г-н Кризанти е получил 5 150 000 паунда финансиране от фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ за своите изследвания, а от 2017 до 2021 г. е получил и получава 2 600 000 долара от организацията Дарпа.

 

Какво е Дарпа? За тези, които не знаят и не са наясно с DARPA, това не е нищо повече от управление на напреднали изследователски проекти на Министерството на отбраната на САЩ (The Defense Advanced Research Projects Agency).

Защо,  Министерството на отбраната на САЩ финансира италиански паразитолог с почти 3 милиона долара в продължение на няколко години - до 2021 г. той получи и получава финансиране от Дарпа?

От Wikipedia - Агенция за напреднали изследователски проекти в областта на отбраната (DARPA) - отговорна за разработването на нови технологии за използването им в интерес на въоръжените сили.Задачата на Darpа е да поддържа технологичното превъзходство на въоръжените сили на САЩ, за да предотврати внезапната поява на нови технологични средства за война,  за пробивни изследвания, преодоляване на пропастта между фундаменталните изследвания и тяхното прилагане във военната област. 

 

Как е така - италиански гражданин получава финансиране от Дарпа, чиито цели са само интересите на САЩ, но не и интересите на Италия? И това не е първият път, когато срещам такава ситуация и не само по отношение на Италия.

 

За мен, разбира се, това е шокираща информация и много ме възмущава. Какво мислите по въпроса?

 

 

Още интересна информация: https://acu2020.org/international/




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. andrei - Световен заговор срещу човечеството.
05.09.2020 04:13
от политически,банкерски и фармацефтични компании.Най-общо казано,заговор от изродите на човечеството!!! Поздрав от мен за публикацията!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: otkroveni
Категория: Новини
Прочетен: 33593
Постинги: 13
Коментари: 19
Гласове: 104
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930