Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09 10:07 - Бил Гейтс заплашва: НЯМАТЕ ИЗБОР! Имунни паспорти
Автор: otkroveni Категория: Новини   
Прочетен: 559 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 16.09 16:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Преди всичко искам да ви предупредя да бъдете внимателни.  Тъй като всичко, което беше организирано през 2020 г., целият кошмар, в който живеем сега, тази измама от световна класа, организирана и планирана преди години сега се изпълнява и тези, които я прилагат, прекрасно виждат, че като цяло много от планираното не работи по начина, по който трябва да бъде, виждат съпротива, която вероятно не са очаквали толкова, не и в мащаба, в който тя се развива сега. И ще се борят с тази съпротива приблизително на същото ниво като в Китай - пълна дигитализация и проследяване на неугодните и, като следствие, ограничаване на техните права и свободи - всичко това постепенно набира скорост както в Европа, така и в постсъветските държави,  в Щатите и др.

И като пример, ето съобщение, което ми изпрати един абонат, а чувам много такива примери. "Анкета дойде при мен чрез Instagram от вестник Zeit, немски вестник, дали според мен мярката с маските са подходящи за тази ситуация и дали според мен демонстрацията в Берлин е вярна? Знам, че вестникът е купен от Бил Гейтс и вече се сортира. На тях не им пука за нашето мнение.Това е събиране на информация, кой план за потискане е по-добре и към кого да се приложи". В потвърждение на думите на този абонат, в потвърждение, че това не е параноя,  ето една интересна статия  за това, че „Пресата е в джоба“: Бил Гейтс купува медиите, за да контролира обмяната на съобщения: „Columbia Journaism“ разобличава Бил Гейтс, който според тях е насочил над 250 милиона долара за глобалния контрол над BBC, NPR, NBC, Al Jazeera, ProPublica, National Journal, The Guardian и други медийни източници, за да прикрие влиянието си и също така насочи неизвестни суми чрез субсидии по договори с други медии. Подкупите му в пресата се изплатиха. По време на пандемията закупените информационни агенции третираха Бил Гейтс като експерт по обществено здраве, въпреки че той няма медицинско образоване и опит в медицината ... "(статията прочетете тук https://childrenshealthdefense.org/ news / press-in-his-pocket-bill-gates-buy-media-to-control-the-messaging /? cn-reloaded = 1)  

Всъщност обърнете внимание на това колко интервюта с Гейтс виждаме - за ваксините, за глобалното затопляне, за човешкото здраве, за различни медицински аспекти, с които по неизвестна причина той е ангажиран, излъчва на цял свят, организира конференции бидейkи ИТ специалист. Какво е ИТ? Information Technology. Той е специалист по технологии за събиране, обработка и издаване на информация, или дезинформация - според негова прищавка. Той не е експерт по медицина, но чуваме негови интервюта почти основно насочени към обсъждане на  медицински теми. А той действа като недвусмислен експерт. Още един интересен факт от същата статия. „Гейтс финансира армия от независими, проверяващи факти вестници и списания, които използват своите платформи за проверка на факти, уж за да заглушат недоброжелателите и да развеят като фалшиви теории за конспирация тази опозиция, която е срещу Гейтс“.  

Ще се върнем към Бил Гейтс, но сега искам да говоря за учен, лекар, за човек, получил Нобелова награда за приноса си в медицината.

Знаете ли кой е Робърт Кох? Аз,  като не лекар, не медицинско лице, знаех малко за него, но сега се информирах и прочетох за този човек, за неговите открития, неговите заслуги в медицината и искам да споделя с вас, защото ще бъдете шокирани от това доколко неговите постулати противоречат на случващото се сега. "Немски лекар, микробиолог и хигиенист. През 1876 г. Кох успява да изолира и култивира патогена на сибирската язва извън тялото и за първи път описва подробно  жизнения му цикъл и роля в развитието на болестта. И през 1882 г. той открива патогена на туберкулозата и  създава псевдо ваксина. За научни изследвания през 1905 г. му е присъдена Нобелова награда по физиология и медицина. " Въз основа на трудовете на Кох са създадени учебници по медицина, създаден е учебник по микробиология и вирусология според постулатите на Кох. Лекарите много добре знаят кой е Робърт Кох.

Сега ще ви запозная с неговите постулати. Моля, замислете се. Постулатите на Кох са твърдения, които могат да се направят за един микроорганизъм, доказвайки, че той, микроорганизмът, е причинителят на определена болест. Ако един микроорганизъм реагира на тези 4 постулати, съответства на тях, тогава можем да кажем, че той е причинителят на някакво заболяване.

1. Микроорганизмът постоянно се намира в тялото на болни хора (или животни) и липсва при здрави хора;

2. Микроорганизмът трябва да бъде изолиран от болния човек (или животно) и неговият щам трябва да бъде отгледан в чиста култура;

3. При заразяване с чиста култура микроорганизъм здравият човек (или животно) се разболява;
4. Микроорганизмът трябва да бъде изолиран повторно от експериментално заразеното лице (или животно).  

Няма дим без огън. Има твърде много слухове, истории, интервюта и не само на неизвестни лица, но и известни учени, които казват, че уж все още не е бил изолиран този щам. И това вече означава, че ако този щам не е бил изолиран, тогава този микроорганизъм не може да бъде, според постулатите на Кох, този микроорганизъм не може да бъде приписан към организма, който е причинил на болестта. Но дори и да не вземем предвид този факт и да не вярваме на тези учени, които твърдят, че щамът все още не е изолиран, ако се вгледаме още веднъж внимателно в това, което ни казва Кох „Микроорганизмът постоянно се намира в тялото на болните хора и отсъства при здрави хора“...  

В Италия, според официалната статистика на Министерството на здравеопазването, достатъчно е да отидете на уебсайта на италианското Министерство на здравеопазването, около 83-85% от заразените днес са здрави хора, безсимптомни, без нито един признак на заболяването.   Ако се вслушаме в постулатите на Кох, в които е записано, че когато се случва заразяване с дадена култура на микроорганизъм здравият човек се разболява, това само ни казва, че този микроорганизъм, който не причинява никакво заболяване на човек в повече от 80% от случаите, тогава този микроорганизъм не е причинителят на заболяването. Нека мислим логично. Ако микроорганизмът не причинява заболяване в 80% от случаите, присъстващо в човешкото тяло, и ние виждаме здрав, асимптоматичен носител, тогава не можем, според Кох, да смятаме този организъм за причинител на болестта.  

Но продължават да плашат с цифри всеки ден, в Италия вече има над 1000 души на ден заразени, но 80% от тях нямат никакви симптоми. Да, има 20%, които се разболяват. От тях малък процент е наистина трудно понася болестта. Това е вярно. Но може ли такава ситуация да се нарече глобален проблем,  с всичк и последствия - затваряне на граници, пълен икономически колапс, хора са останали без работа, целият този натиск, какво се случва с училищата в момента, децата са изолирани , те седят на отделно, нямат право да общуват през почивките, да играят - възможно ли е всичко това да се нарече глобален проблем, като се има предвид всичко, което току-що написах? Много се съмнявам в това.  

Попаднах на много интересно видео и отново ви моля да обърнете внимание ясно на всяка дума, защото тогава ще направим логично заключение. В Германия се проведе конференция, на която говори професор по медицина,  за това какво точно е PCR тест, от научна гледна точка, като независим експерт,  просто обясни какво е PCR тест. Професорката по медицина ни обяснява, че PCR тестът, който в момента се използва за определяне на коронавирус или други вируси у човек, и, между другото, изобретателят на PCR теста получи Нобелова награда за това, тя ни обяснява, че всички тези тестове работят, използвайки на наследствена информация на човек, т.е. нуклеинова киселина, която се размножава с помощта на специални ензими. "Това е така нареченият тест за полимеразна верижна реакция, използва се наследствена информация, тоест нуклеинова киселина, която се размножава с помощта на специални ензими. Така го прави самата клетка, когато или се разделя, или трябва да увеличи броя на PHA фрагментите за производство на определени протеини. Г-н Mullis получи Нобелова награда за това, той откри ензим, с който може да се повтаря това възпроизвеждане отново и отново. Вие изолирате нуклеиновата кисеина на този вирус, в този случай на коронавируса, това е РНА вирус и избирате малки частиици нуклеинова киселина.Това са така наречените праймери, които са подходящи за секвениране ... "(Можете да чуете цялото интервю тук https://www.youtube.com/watch?v = 2nMvRTB9iCY)  

Наскоро попаднах на едно от последните интервюта на Бил Гейтс, в което той внезапно заяви пред цял свят, обръщайки се към населението той каза: "Вече нямате избор. Хората се държат така, сякаш имат избор. Хората няма да искат да отидат, например на стадиона, където могат да се заразят, правителството няма да ви каже: „Добре, не обръщайте внимание на тази болест.“ Хората страдат, виждайки толкова много смъртни случаи, знаейки, че могат да бъдат носители на болестта - живи хора, баби и дядовци могат да страдат поради това. Не бива да пренебрегвате всичко, което се случва сега. За някои държави, особено богатите, има шанс те да се върнат към нормалния живот, ако направят всичко правилно  през следващите няколко месеца. Но за останалия свят нормален живот ще има, когато ваксинираме всички жители на Земята. Нямате избор. Хората се държат така, сякаш имат избор"...  (Повече тук https://www.youtube.com/watch?v=tomQ-WUVrVc)

  Тези хора, представители на правителството в сянка, решиха да ни отнемат най-важното право - правото на свободна воля.

Вече започва  това, за което ви разказах в предишни статии за историята със здравните паспорти. В Ирландия излезе новина, че на 28 август се пуска здравен паспорт. На уебсайта https://www.healthpassportireland.ie/ можете да получите цялата информация на английски език, че на 28.8 започва тестването на апликацията за здравния паспорт на всички граждани на Ирландия. Вече видях няколко версии на приложението, например COVI PASS, за които вече говорих. Какво виждаме тук? "Пътуването по света може да бъде спокойно със здравен паспорт, който осигурява по-безопасно завръщане към пътуванията както по работа, така и за почивка. Използвайки бързата технология за сканиране в реално време, вече можем да се наслаждаваме на по-свободно пътуване с повишена защита от COVID. Всеки човек, който има това приложение в смартфона,  а само с него можете да пътувате, можете да сканирате както себе си, така и хората около вас..." Сканиране на хора. „Наличието на способността да сканирате тези, които са близо до вас, ще ви помогне да се предпазите от контакт с пациент с коронавирус.“ Това е идеята за създаване на здравен паспорт. "Чрез редовно бързо тестване, healthpassportireland помага да защитим нашите училища и децата ни. Ние се стремим към чувство на сплотеност, докато се наслаждаваме на споделените моменти по време на събития, фестивали, концерти, спорт. Нищо не може да се сравни със събитията на живо, така че healthpassportireland ви помага да върнете вашите шоута  и фенове на трибуната. Офиси и фабрики - надеждната защита на нашите колеги на работното място е жизненоважна, за да поддържаме бизнеса си отворен и работните  места безопасни"...   И още едно послание: https://www.youtube.com/watch?v=xAcsrHgzxwgГласувай:
6
4


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Много, ама много глупав
16.09 10:23
ферман.
цитирай
2. fun1001 - :-))))
16.09 10:34

.. апостоле,не знам как я откриваш баба вуна
...по аромата ли?
цитирай
3. krumbelosvet - Безсмислен, логически некоректен цитат:
16.09 19:09
"В Италия, според официалната статистика на Министерството на здравеопазването, достатъчно е да отидете на уебсайта на италианското Министерство на здравеопазването, около 83-85% от заразените днес са здрави хора, безсимптомни, без нито един признак на заболяването. Ако се вслушаме в постулатите на Кох, в които е записано, че когато се случва заразяване с дадена култура на микроорганизъм здравият човек се разболява, това само ни казва, че този микроорганизъм, който не причинява никакво заболяване на човек в повече от 80% от случаите, тогава този микроорганизъм не е причинителят на заболяването. Нека мислим логично. Ако микроорганизмът не причинява заболяване в 80% от случаите, присъстващо в човешкото тяло, и ние виждаме здрав, асимптоматичен носител, тогава не можем, според Кох, да смятаме този организъм за причинител на болестта."
От памтивека е известно, че някои хора боледуват "на крак". Горният цитат объркава "липса на симптоми" и "здраве".
И "забравят" всички Мангъристи и Славивисти, че Тръмп и Борис Джонсън СЕ ОПИТАХА държавите им да се държат като че няма пандемия. Даже Борисчо каза ЗНАМЕНИТИТЕ Ц И Н И Ц Н И думи, че трябва да свикнем близките ни да умират вкъщи без медицинска помощ. Но когато хората НАИСТИНА ЗАПОЧНАХА ДА УМИРАТ на опашки пред болниците или вкъщи БЕЗ МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, в нечовешки мъки от задушаване, ОТ ЗАДУШАВАНЕ, Тръмпчо и Борисчо се предадоха. Тръмп, за да се оневини донякъде твърди, че КИТАЙ е виновен. Виновен е, че СЕ СПРАВИ с нфекцията и така РАЗОБЛИЧИ англосаксонското управление на кризата.
цитирай
4. bojil - Най-много да ми заплаши ...
17.09 03:39
Най-много да ми заплаши презерватива бил Гейц! :)
цитирай
5. zaw12929 - БОГАТ, АЛЧЕН, ЖЕСТОК- НЯМА ДА ВЕ...
20.09 16:38
БОГАТ, АЛЧЕН, ЖЕСТОК- НЯМА ДА ВЕКУВА НА ЗЕМЯТА, А СВЯТ ИСКА ДА ИЗЯДЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: otkroveni
Категория: Новини
Прочетен: 9356
Постинги: 12
Коментари: 17
Гласове: 98
Архив
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031