Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2020 17:20 - Истинското значение на COVID19. Ваксината ще бъде свързана с QR код на човек
Автор: otkroveni Категория: Новини   
Прочетен: 2652 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 29.08.2020 17:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


 Много важна подробност, която медиите изобщо не споменават и не подчертават, не привличат вниманието на зрителите/читателите към нея, това е фактът, че броят на тестовете се е увеличил в огромни мащаби. Ако според статистиката на 17 август са направени 30 000 теста, то на 22 август са направени 77 000 теста. Хората, които се връщат от отпуска, всички без изключение започнаха да правят тестове, а тестовете са абсоютно незадължителни, никой не ги принуждава, хората сами съзнателно отиват и го правят и след това излиза, че много съвършено здрави хора имат положителен тест.

  image
  Може би тестовете не са съвсем правилни и много хора казват за това, че определено има процент грешни тестове и също така е възможно половината от държавата, ако не и повече, да имат този вирус в кръвта, но той не е толкова силен и всички са здрави, а, както се казва "асимптоматични носители" (преносители). Ако в началото на пролетта всичко това беше концентрирано в Ломбардия, болниците бяха наистина пренаселени и имаше много симптоматични пациенти със сериозни усложнения, сега тази ситуация, която е надута от медиите, не може да се сравни с това, което беше през февруари-март. Можем само да се надяваме, че цялата тази политическа интрига с коронавируса, всички, които са я стартирали, няма да ни "подхвърлят" някакъв по-усъвършенстван, по-войнствен вирус под предлог, че това е същият Covid, който внезапно рязко е мутирал.

  Сега да премина към основните новини, които искам да споделя днес. Веднага трябва да кажа, че не знам колко вярна е тази новина и не мога да гарантирам нищо, но това е доста шокиращо и в същото време очаквано. Сега ще ви покажа снимка, моля, обърнете внимание на думите на английски, те са доста прости и хората, които не знаят английски, ще ги разберат. Обърнете внимание на главните букви на тези думи и какво означават тези 4 думи, съкращението на коя дума означават. Обърнете внимание на буквите, маркирани в червено и веднага ще разберете каква дума се обсъжда и какво всъщност стои зад тази дума. Може да не сте знаели това.

image



    * Artificial Intelligence = изкуствен интелект   Колко вярно според вас е това, чували/чели ли сте го на друго място?   Вече споменах в други свои статии, че имунните паспорти ще бъдат въведени много скоро, редица страни вече са подписали споразумение за това.  И ние се вървим към това.

Вижте следните новини за коронавируса и това се отнася в момента за Русия (Forbes):   "Ваксинацията срещу коронавирус в Русия ще се наблюдава чрез QR код Всяка епруветка, съдържаща руската коронавирусна ваксина, ще получи QR код. Употребата на лекарството ще се наблюдава чрез специално приложение, което вече се разработва. Използването на ваксината срещу коронавирус, разработена в Русия, ще бъде наблюдавано чрез специално приложение, заяви Денис Логунов, заместник-директор по изследвания в Националния изследователски център по епидемиология и микробиология на Гамалея. Той уточни, че епруветките с лекарството ще бъдат назначени QR кодове. Според Логунов „всяка епруветка ще бъде свързана с човек, а човека с приложението“. По този начин използването на ваксината "ще бъде под най-строг контрол", обясни той. В същото време тези, които са се възстановили, също ще могат да бъдат ваксинирани, тъй като антителата им бързо изчезват, отбеляза експертът."

  Тази новина излезе в няколко напълно различни източника. Какво може да означава това? Разбира се, това може да означава, че ние много гладко вървим в посока въвеждането на тези QR кодове, въз основа на които правата и свободите на човек ще бъдат ограничени. Ако имате QR код с ваксината срещу коронавирус, тогава можете да упражнявате правата си и в противен случай няма да можете да ги използвате.     На самия уебсайт COVI-PASS е написано следното:



image
  image  

„Върнете се към нормалния живот и пътувайте с душевно спокойствие, знаейки, че вашите медицински документи са под ръка и са достъпни само с разрешението на притежателя на електронния портфейл“, или с други думи, притежателя на акаунта в приложението.   Какво значи това? Това скандално твърдение означава, че ако нямате това приложение с COVI-PASS, което ще съдържа всичките ви ваксини и така нататък, тогава няма да се върнете към нормалния живот и няма да можете да пътувате, и най-важното - няма да можете да живеете спокойно.   Моля, напишете какво мислите за това, как се отнасяте към въвеждането на COVI-PASS и QR кодове за контрол на ваксините?   Благодаря за вниманието!



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. kreativni - Др. loop1
29.08.2020 18:55
Времето ще покаже....
Според мен напразно се "палите".... написаното в статията не е измислица на автора й, той/тя само концентрира вниманието на читателите върху вече съществуваща информация, която, вероятно, не достига до България....
Изобщо, приемайте нещата по-спокойно, иначе ще се наложи и вие да пиете хапчета :)
цитирай
2. apostapostoloff - И ние трябва да вярваме на
29.08.2020 21:49
галфон като теб, защото...
цитирай
3. ivo1 - Кажи му гербер и повече не го обиж...
30.08.2020 15:14
Кажи му гербер и повече не го обиждай! А в стаията има 90 процента истина и уважавам труда на автора! Всеки мислещ гражданин на тази планета би задавал неудобните на рептилоидите въпроси! Естественно те засягат свободата и самоопределянето на всеки жител на тази земя! Всеки има правото да вярва в каквото си иска-само,че умният човек проверява нещата и които нямат логика спрямо познанията му да ги отхвърли! п.с. Благодаря на автора за това,че ме кара да се замисля по въпроса!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: otkroveni
Категория: Новини
Прочетен: 33712
Постинги: 13
Коментари: 19
Гласове: 104
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930